FRA AEG TIL NORWEGIAN HORSE FESTIVAL

En epoke er over – en ny begynner. Jeg har ledet Arctic Equestrian Games på Brunstad i 13 år. Det har vært mye moro, og jeg har utrolig mange minner fra de til sammen 143 dagene med konkurranser under AEG.

ARRANGEMENT AV INTERNASJONAL KLASSE
Tidlig i vår bestemte vi oss, med stor hjelp og støtte fra Bjørn Rune Gjelsten, for å fornye og revitalisere hele konseptet. Et internasjonalt
arrangement med topp hestesport sammen med en utstyrsmesse. Sporten er i enorm utvikling, og det ble klart at vi trengte større plass, mye større plass og bedre beliggenhet.

HELE HESTE-NORGE SAMLET UNDER ETT TAK
Vårt mål er å skape et arrangement for hele heste-Norge. Med flere grener som konkurrerer, show, underholdning og en kjempestor utstillermesse. Valget falt på Norges Varemesse i Lillestrøm, som i tillegg til å være utrolig sentral og tilgjengelig, kunne tilby fantastiske fasiliteter: 36 000 m2 under samme tak!

Takket være Kristin Andresen og Ferd, som har vært vår sponsor siden 2006, blir det fremdeles dressur på internasjonalt nivå og to fantastiske dressur clinics!

DEN STØRSTE RIGGEN INNENDØRS NOENSINNE
Med disse rammene lanserer vi nå Norwegian Horse Festival 2019. Riggen blir den største innendørs noensinne rigget her til lands, med hele to innendørs konkurransebaner og tre oppvarmingsbaner. Den største banen, med målene 33 x 86 meter, blir den største konkurransebanen rigget innendørs i Norge. Det blir også 400 hestebokser innendørs.

Den største forskjellen blir likevel messeområdet, som med sine 10 000 m2 kan huse over 100 utstillere fra nær og fjern. Vi har i månedsvis
allerede pusset på programmet, og er utrolig stolt over å kunne presentere et program som inneholder noe for de aller fleste.

BETAL KUN FOR DET DU VIL SE
For å nå ut til flest mulige, har vi endret billettkonseptet. Vi har nå laget et system hvor man betaler kun for det man vil se. Det vil si at vi vil selge et «DAYPASS» som gir adgang til hele messeområdet for gjeldene dag for under 200-lappen, samt til arenaene fram til 12:00. Vil man se noe på arenaen etter klokken 12:00, må man kjøpe tribuneplass til ettermiddags- og/eller kveldsshowene på de forskjellige arenaene. Vi håper og tror at denne måten å selge billetter på gjør at enda flere vil ta seg til Norges Varemesse på Lillestrøm og oppleve noe nytt og unikt i norsk ryttersports historie!

Vi sees på Norwegian Horse Festival i Lillestrøm 20. – 24. februar 2019!

med vennlig hilsen
Eirik Berentsen

Share this: