FRA AEG TIL NORWEGIAN HORSE FESTIVAL

VI GJENTAR SUKSESSEN

En epoke er over – en ny har begynt. Jeg ledet Arctic Equestrian Games på Brunstad i 13 år. Det var mye moro, og jeg har utrolig mange minner fra de til sammen 143 dagene med konkurranser under AEG. I 2019 gikk Norwegian Horse Festival av stabelen for første gang, og i 2020 gjentar vi suksessen.

ARRANGEMENT AV INTERNASJONAL KLASSE
Med stor hjelp og støtte fra Bjørn Rune Gjelsten, for å fornye og revitalisere konseptet fra AEG, ble ideen om Norwegian Horse Festival til. Et internasjonalt arrangement med topp hestesport sammen med en utstyrsmesse. Sporten er i enorm utvikling, og det ble klart at vi trengte større plass, mye større plass og bedre beliggenhet.

HELE HESTE-NORGE SAMLET UNDER ETT TAK
Vårt mål er å skape et arrangement for hele heste-Norge. Med flere grener som konkurrerer, show, underholdning og en kjempestor utstillermesse. Valget falt på Norges Varemesse i Lillestrøm, som i tillegg til å være utrolig sentral og tilgjengelig, kunne tilby fantastiske fasiliteter: 36 000 m2 under samme tak! Takket være Kristin Andresen og Ferd, som har vært vår sponsor siden 2006, blir det fortsatt dressur på internasjonalt nivå og fantastiske dressur clinics!

DEN STØRSTE RIGGEN INNENDØRS NOENSINNE
Med disse rammene lanserte vi i 2019 Norwegian Horse Festival. Riggen ble den største innendørs noensinne rigget her til lands, med hele to innendørs konkurransebaner og tre oppvarmingsbaner. Den største banen, med målene 33 x 86 meter, er den største konkurransebanen rigget innendørs i Norge. Det ble også 400 hestebokser innendørs.

Den største forskjellen ble likevel messeområdet, som med sine 10 000 m2 kan huse over 100 utstillere fra nær og fjern. Vi er utrolig stolt over å kunne presentere et program som inneholder noe for de aller fleste.

BETAL KUN FOR DET DU VIL SE
For å nå ut til flest mulige, har vi laget et system hvor man betaler kun for det man vil se. Det vil si du kan kjøpe et «DAYPASS» som gir adgang til hele messeområdet for gjeldene dag for under 200-lappen, samt til arenaene fram til 12:00. Vil du se noe på arenaen etter klokken 12:00, må du kjøpe tribuneplass til ettermiddags- og/eller kveldsshowene på de forskjellige arenaene. Vi håper og tror at denne måten å selge billetter på gjør at enda flere vil ta seg til Norges Varemesse på Lillestrøm og oppleve noe nytt og unikt i norsk ryttersports historie!

Vi sees på Norwegian Horse Festival i Lillestrøm 13. – 16. februar 2020!

Med vennlig hilsen
Eirik Berentsen

Share this: