BILLETTER TIL KAMPANJEPRIS

Tenker du deg på den største hestefesten i Norge til neste år? Billettene bør du sikre deg allerede nå! Da får du både billetter til kampanjepris, og mulighet til å sikre deg de beste plassene.

Tekst: Ragnhild Ekornrud

Stevnegeneral Eirik Berentsen gleder seg til å åpne dørene til det nye Norwegian Horse Festival, 20. til 24. februar 2019. Her inviteres det til sprang, dressur, kjøring, islandshest, flere ulike clinics og selvsagt noen forrykende show. Du har kanskje også fått med deg at det blir et eget hesteparadis for de yngste, det blir stands med supertilbud og det blir helt garantert hest fra morgen til kveld. Her er det noe for alle!

– Vi har allerede fylt opp rytterplassene, og der er det lange ventelister. Det er stor interesse rundt arrangementet, og hvis du ønsker å være med på denne festen bør du sikre din billett allerede nå, sier stevnegeneralen.

Og han har rett, for hvis du skal på arrangementet er det nå du får de billigste billettene. Vi kjører nå kampanjepris, og hvem liker vel ikke rabatterte billetter?

Plukk & Miks – slutt på dyre showbilletter

Billettsystemet denne gangen er helt nytt, og fungerer på samme måte som de har det på store hestearrangementer i Sverige og Danmark. Du kjøper først en grunnbillett som gir deg inngang til messeområdet, noen av klassene og spiseområdet. I tillegg kjøper du billett til de postene på programmet du ønsker å se.

– Det gir deg mulighet til å komme når det passer deg og at du får med deg akkurat det du vil se, forklarer Berentsen.

Med Plukk & Miks-billetter betaler du kun for det du vil se.

Sikre deg gode plasser nå

Det er to arenaer hvor det foregår arrangementer, og på Arena 1 kan du velge hvilken sone du vil sitte i. Jo tidligere du er ute med din billettbestilling, jo større sannsynlighet for at du kan sikre deg plass akkurat i det området du vil sitte.

– De beste billettene går først, minner Berentsen oss på.

Så hva venter du på? Sikre din billett til Norwegian Horse Festival allerede nå!

Share this: