BILLETTSALGET HAR STARTET – 40 % RABATT

Har du sikret deg billett? Da Norges største hestefest gikk av stabelen for første gang i februar 2019, ble flere av showene utsolgt. Vær derfor smart og sikre deg billetter for 2020 allerede nå – til 40 % rabatt!

Plukk & Miks

Betal kun for det du vil se!

Med Plukk & Miks-konseptet betaler du kun for det du vil se. Smart?! Du kjøper Daypass for å komme inn på arenaområdet. Det inkluderer adgang til arenaprogram merket med grått. For å få adgang til arenaprogram merket med andre fargekoder, må du i tillegg utløse tribunebillett.

– Hva inkluderer DAYPASS?

Daypass gir adgang hele dagen til messeområdet, spiseområde og arenaprogram merket grått i arena 1&2. Arenaprogram merket med andre farger enn grått, krever tribunebillett i tillegg til Daypass.

– Hva inkluderer arenabillett?

Tribunebilletter er kun gyldige sammen med et Daypass. Se priser i programmet. Prisene står i parentes over de forskjellige arenaprogrammene og er inndelt i fargekoder. En tribunebillett gir adgang til arenaprogram merket med samme fargekode innenfor samme dag.

Eksempel: Fredag på NHF: Uansett hva du vil se, må du kjøpe Daypass, kr. 119,-, som gir adgang til Norges Varemesse og alle arenaprogram merket med grått, dvs. fra og med Ponni GP kl. 0800, til og med Silver Leauge sprang kl. 1230 på Arena 1. Med kun Daypass kan du også se FERD Comeback Cup dressur B-finale og kl. 0800 til og med Dressur P/J/YR kl. 1015 på Arena 2. For å få tilgang til arenaprogram merket med fargekode gul, grønn, blå og lilla, må du i tillegg til Daypass kjøpe tribunebillett.

Plukk & Miksbetal kun for det du vil se!

Barn t.o.m. 3 år: Gratis i følge med voksen, på fanget.
Barn 4 år t.o.m. 12 år: Rabatterte priser

BILLETTER TIL ARENA 1 & 2

Plukk & Miks! Betal kun for det du vil se!

I tillegg til Daypass kjøper du tribunebilletter til det du vil se. Vil du se alt, lønner det seg å kjøpe Gold Seat-billetter!

GOLD SEAT-billetter

Ønsker du tribunebilletter til hele dager fra torsdag til og med søndag, lønner det seg å velge Gold Daypass i kombinasjon med enten Gold Seat Arena 2 eller Gold Seat Arena 1. Eller begge deler. Du betaler kun for det du vil se!

Gold Daypass hele perioden: kr 350,- (gjelder Daypass torsdag t.o.m. søndag)
Gold Seat Arena 2: kr 449,- (adgang Arena 2 alle arenaprogram, alle dager, sammen med gyldig Daypass)
Gold Seat Arena 1: kr 569,- (adgang Arena 1 alle arenaprogram, alle dager, sammen med gyldig Daypass)

KJØP BILLETTER

Vi sees på Norwegian Horse Festival!
(Fotokred: NHF/Une Susrud)

 

Share this: