DER HESTEMENNESKER MØTES

I februar skjer det for første gang: Norges største hesteshow gjennom historien arrangeres i Lillestrøm. – Norwegian Horse Festival er stedet hestemennesker møtes, sier arrangør Eirik Berentsen.

-Alle som er glade i hest, vil ha glede av å komme på Norwegian Horse Festival. Det er god sportslig deltakelse og høy showfaktor, fortsetter Eirik. 

NHF arrangeres fra 20. til 24.februar, og i fem dager kan publikum oppleve konkurranser av internasjonalt og nasjonalt format, show, shopping, seminarer, clinics, prisutdelinger, konserter og festligheter. NHF tar med seg AEG-ånden videre i et annet format: Med et større område, større mangfold og større konkurranser.

En rekke grener og temaer blir representert i løpet av det fem dager lange arrangementet – og programmet er fylt opp fra tidlig morgen til sen kveld. Dyktige hestemennesker er invitert til å holde clinic for å dele sin kunnskap med publikum, og flere av Norges og Europas beste ryttere stiller til start i de internasjonale konkurransene.

I likhet med NHFs forgjenger, AEG, arrangeres også rekrutteringsklasser og den populære ponnigaloppen som er en del av familieshowet.

 

STORE TALENTER DELER SIN KUNNSKAP

Hestesportens store legende, Monty Roberts, er en av dem som skal holde flere clinicer under årets AEG.  I tillegg blir det clinic med Kyra Kyrklund i dressur, VM-kusk Wenche Johannessen i kjøring, så vel som islandshest- og sprangclinic.

-AEG er stedet hestemennesker møtes: vi deler en felles interesse for hest, på tvers av alder, kjønn, rideferdigheter og annen bakgrunn. På AEG finnes det noe for alle, avslutter arrangøren. 

 

 BUTTON TEXT    Bestill billett i dag!

Share this: