DITTE YOUNG: “RI MED HJERTET”

Ri med hjertet – og med finfølelsen, sier Ditte Young. Møt henne under NHF 2020!

– Heste og ridning er med til at udvikle vores fine fornemmelser og mærke efter, hvis vi er stille og lytter. For mange ryttere og særligt for eliterytterne kræver det en klokkeklar indføling med hver enkelt hest, de sidder på, når de skal lære en hest at kende og sammen med den, komme til at udgøre en hel ekvipage.

Den danske equicoachen og dyretelepatøren Ditte Young er anerkjent i både inn- og utland for sine telepatiske evner og synlige resultater. I februar 2020 kan du oppleve henne når hun kommer og holder clinic under Norwegian Horse Festival!

Ditte Young har blant annet hjulpet eliteryttere som Cathrine Dufour, Per Sandgaard, Jonas Elvebakk, Tina Lund, Mikaela Lindh, Stinna Tange, Anna Zibrandtsen, Bo Høstrup, Nils-Christian Larsen, Thomas og Josefine Sandgaard og mange flere.

Under clinic’en hennes vil du få se equicoachen invitere to forskjellige eliteryttere inn i hallen. Disse skal bytte hester under showet.

Ved å bruke sin spesielle og fine fornemmelse, samt evne til å sette foruinntatthet og hodet ut av spill, vil Ditte Young equicoache de nye ekvipasjene. Heller ikke hun har sett hestene før.
Målet er å veilede rytterne til en lettere oppfatning av:

–      Hestens personlighet
–      Hestens atferd
–      Hestens reaksjonsmønster
–      Hestens forståelse av sin egen kropp
–      Hestens temperament
–      Å forstå hestens psyke og fysikk, og hjelpe hesten med dette i programmet

Denne clinic’en er til deg som ønsker å lære mer om:

–      Hestepersonligheter og atferd
–      Ditte Young’s metode for å arbeide med hesten på toppnivå
–      Større hesteforståelse
–      Hvordan Ditte Young ”snakker med” og fornemmer hester

Foto: Ditte Young/Privat

Share this: