DONKEY BOY TIL TOPPS IGJEN

Superhingsten Donkey Boy debuterte i Lille Tur under Norwegian Horse Festival. Med 74,400 prosent la han konkurrentene bak seg søndag ettermiddag i Lillestrøm.

Den talentfulle hingsten til Kristin Andresen har fra før mange meritter: gullmedaljehingst i DWB, vinner av materialprøven, vinner av det danske mesterskapet i alle unghestklasser fra 4 til 7 års, bronse, 5. plass og sølv fra Unghest-VM.
– Jeg er meget fornøyd. Han var også mindre spent i dag enn han var lørdag, sier rytter og trener Jan Christensen, etter at seieren i Epona CDI3* Intermediate I, Freestyle to Music, var et faktum.

Personlig rekord
Jonas Elvebakk og Citta var beste norske ekvipasje i FERD CDI3* Grand Prix Freestyle to Music. Ekvipasjen oppnådde 70,035 prosentpoeng. Dette var personlig beste for rytteren som for første gang bikket 70-tallet i en internasjonal CDI3* konkurranse.
– Jeg er fornøyd med resultatet på en litt følsom hest som ikke alltid er like enkel å ri, uttalte han på den ettefølgende pressekonferansen.

Jeanna Hogberg og Fiorucci (Foto: Une Susrud)

Vinner av FERD CDI3* Grand Prix Freestyle to Music var Jeanna Hogberg og Fiorucci HT. Det var også svensk på andreplass, mens tredjeplassen gikk til Finland.

Toppbildet: Seier til Donkey Boy og Jan Christensen i Epona CDI3* Intermediate I Freestyle to Music (Foto: Mette Sattrup)Share this: