CLINIC MED SPANSK OL-RYTTER

31-årige Severo Jurado López tok en individuell 5. plass under OL i Rio de Janeiro 2016 med hesten Lorenzo. Torsdag 21. februar kommer López til Norwegian Horse Festival for å holde dressurclinic under den store hestefesten i Lillestrøm.

López forteller at han gleder seg til å komme til Norwegian Horse Festival:
– Det er alltid flott å komme til Norge. Jeg vil gjerne undervise og dele min kunnskap og erfaring, så jeg tror vi vil få det hyggelig sammen. Jeg vil vise litt om grunnleggende arbeid med unghester, som etter min mening er så viktig, og deretter gå opp i nivåene og gi hjelp og tips til de mer krevende øvelsene.

Naturtalent

Naturtalentet López er født og oppvokst i Sevilla, Spania, og fikk tidlig en stor lidenskap for hester og ridning. Han tok profesjonell rideutdannelse i Ronda i Spania. Senere har han oppholdt seg i Tyskland og Holland, hvor han blant annet var tilknyttet Van Olst. Etter OL i Rio har han vært stasjonert hos Andreas Helgestrand i Danmark, et samarbeid han har uttrykt at de begge er meget begeistret for.

Om motivasjon og ridningens kunst

– Det er nysgjerrigheten på kunnskap som driver meg videre, og siden kunnskapen om ridning er grenseløs, vil jeg alltid hige etter å lære mer, sier López.

Om ridningens kunst, uttaler han:

– Ridningens kunst er å evne å forstå hestens tankesett, hjelpe den å bli bedre, og å få hesten til å ønske å jobbe for deg.

Vi gleder oss til å oppleve Severo Juardo López under Norwegian Horse Festival!

(Foto: Stefan Lafrentz/FEI)

Har du kjøpt billetter?

Gå ikke glipp av årets hesteshow i Lillestrøm 20. – 24. februar, med utrolige 36 000 m2 dedikert for hestesport, en gigantisk hestemesse med rekordmange utstillere, to arenaer med parallelle program hvor flere av verdens ledende ryttere innen flere grener kommer for å konkurrere og holde clinics.

Vi sees!

 

 KJØP BILLETTER

 

Share this: