DUELLEN DU MÅ FÅ MED DEG!

Det blir heftig konkurranse når prinsesse Märtha Louise møter den velkjente sprangrytteren Geir Gulliksen til duell under Norwegian Horse Festival!

Prinsesse Märtha Louise representerer Hest360, og har fått med seg sprangrytter Johanna Lassnack på laget. Geir Gulliksen har Åge Dagfinn Eide Askeland med seg som makker, og alle fire er godt kjente på sprangbanen. Men lagene skal ikke bare konkurrere i sprang. De skal også ri dressur.

– Jeg har fått beskjed om at det ikke er et sånt lett dressurprogram jeg skal ha mot Team Geir Gulliksen under Norwegian Horse Festival. Det er et kürprogram, med piaffe, passage og alt. Gudene vet hvordan det går. Følg med oss under Norwegian Horse Festival, oppfordrer Märtha Louise, hvis dressurmeritter er seier i en MB-klasse da hun var ungdom. Det er i følge henne selv ganske mange år siden.

Men Märtha vil gjøre alt for å vinne kampen, og finner kyndig hjelp flere steder i Norge, blant annet hos dressurrytter Siril Helljesen.

Geir og Åge Dagfinn ligger heller ikke på latsiden og har valgt å ha oppkjøringen sin til den beinharde konkurransen i USA.

Fredag klokka 14:00 i Arena 2 blir det dressur, og lørdag klokka 20:45 i Arena 1 blir det sprang. Vi kan forvente intens kniving om seieren, når disse sylskarpe konkurransemenneskene møtes til duell.

Hvem som trekker det lengste strået i denne duellen får du vite om du bestiller billetter til Norwegian Horse Festival, 20. – 24. februar!

  KJØP BILLETTER NÅ

Share this: