ET FORRYKENDE FAMILIESHOW!

Fantastiske falabellaer, adrenalinfylt mounted games og hestemannen Will Rogers. Ikke gå glipp av det fargerike og storslagne familieshowet under Norwegian Horse Festival!

Tekst: Cavalier /Hestefrelst
Foto: Annemarie Ledoux

Dere er herved invitert til et forrykende familieshow fredag, lørdag og søndag under Norwegian Horse Festival! Det blir topp underholdning med ulike artister fra hele Europa – samt mye fart og spenning!

Showet vil bestå av tre innslag med fem forskjellige akter.

Publikumsfavoritten mounted games står selvsagt på programmet, og her blir det intens konkurranse om førsteplassen. I tillegg blir det to nye og spennende innslag.

– I år har vi invitert hestemannen Will Rogers, som er kjent for å ha svært godt miljøtrente hester. Hva han vil finne på av inspirerende og imponerende innslag får du oppleve under Norwegian Horse Festival, sier stevnegeneral Eirik Berentsen, og fortsetter:

– Vi kan også forvente noen fantastiske opplevelser når Pieric kommer med sine falabellaer og skaper herlig stemning igjennom tre forskjellige akter. Pieric har over 20 års erfaring med opptredener sammen med Europas mest prestisjefylte sirkus. Sammen med sine små sjarmører er han kjent for å få folk til å trekke på smilebåndet, og det er vi sikre på at han kommer til å gjøre hos oss også, sier Berentsen.

Hestesporten er for alle og bringer folk i alle aldre sammen, så i år har vi stort fokus på familien. I tillegg til familieshowet vil vi i år også lage et “Horseland” – en hel hall for barn og familier som vil prøve ponniridning, delta i konkurranser, få ansiktsmaling og besøke en mini-gård der man kan både se på og klappe søte dyr.

Familieshowet begynner kl. 16.30 fredag, kl. 17 lørdag og runder helt til slutt av hele Norwegian Horse Festival kl. 15.30 på søndag.

Velkommen til en hestefest for hele familien!

 KJØP BILLETTER NÅ

Share this: