GIGANTISK SALGSMESSE

Ingen hestefest uten en ordentlig hestemesse. Fra lastebiler til skrittemaskiner, til det siste innen klær og utstyr til rytter og hest. En gigantisk utstillermesse blir å finne under Norwegian Horse Festival!

Tekst: Cavalier

– Det kommer mellom 60 – 70 aktører innen hest og hestehold som gleder seg til å både inspirere og dele sin kunnskap. Minst halvparten av utstillerne er nye av året, og arealet for messen er over tre ganger så stort som det var under AEG. Jeg antar at dette blir tidenes største salgsmesse i heste-Norge, sier Knut Houge, ansvarlig for utstillerne under Norwegian Horse Festival.

I Hall C samles alt innen transport. Hestelastebiler, hestehengere og SUV’er som kan trekke hestehengere. Leverandører av staller, ridehaller, ridebunner, innredning, belysning, hestebokser og skrittemaskiner med mer vil også være her.

I Hall D finner du alt du trenger til hverdagen med hest og noen av Norges fremste eksperter innen hestehold. Hesteutstyrsbutikkene, salmakerne, fôrleverandørene, foreningene i heste-Norge, skoler med et tilbud om hest, behandlere, forlag, leverandører av strø, industrivaskemaskiner (som kan vaske dekken), boots til hest, og mye mer!

Salgsmessen er åpen fra klokken 9 til 21 torsdag, fredag og lørdag, og fra klokken 9 til 16.30 på søndag.

Du trenger kun DayPass for å få tilgang til salgsmessen!

  Sikre din billett nå! 

Share this: