HØYDEPUNKTER

Spenningen var på topp da muren målte 2,10 m fredag kveld. Ville noen komme feilfritt over? Jur Vrieling/Zimbabwe Z og Harry Allen/Calafrieda avsluttet kvelden med delt seier i OBAS Høydehopping, og 2,10 ble sluttresultatet i år.

Fredag var fylt til randen med underholdning, clinics, islandshest, hingstekåring, sprang & dressur og hårreisende høydehopping.
Her er lørdagens høydepunkter:

Årets rekordstore utstyrsmesse åpner kl. 10:00

ARENA 1,  Lørdag
Kl. 13:00 Unghest Sprang Finale
De beste unghestene skal ut i finalen. Der skal det ikke bare hoppes feilfritt og fort i omhoppingen, men internasjonale ryttere skal bedømme teknikk, kapasitet og ridbarhet.

Kl. 14:30 RIKSTOTO Familieshow 
Forrykende spenning og underholdning når Mounted Games har sin finale. Det blir ponnigalopp, oppvisning i voltige, og sist, men ikke minst; et fantastisk hundeshow. Kjøp stolbillett for Arena 1 dagtid, for under 200-lappen, på www.hestefrelst.no i dag!

Kl. 16:30 AGRIA Championat Finale
Hindrene står på hele 1,40m. Hvem kommer seg videre til omhoppingen, og hvem vinner? Her kan publikum igjen spille på V4 og Vinnerspill hos Norsk Rikstoto.

Kl. 19:00 Showklasse
Kostymehoppingen har vært en tradisjon under AEG som vi har videreført til Norwegian Horse Festival. Gled deg!

Kl. 20:30 GJESTEN HOLDING Grand Prix 2020
Lørdag kveld er det klart for hovedklassen under Norwegian Horse Festival. Her skal rytterne kjempe om en pott på over ½ million kroner over hinder som måler hele 1,50 m. Greier noen norske å hamle opp med stjerner som Kevin Staut, Jur Vrieling, Douglas Lindeløv og Pius Schwisser? Kom og hei frem de norske landslagsrytterne i årets første, store duell!

Kjøp billett til lørdagen Arena 1 kveld her!

ARENA 2 – Lørdag
Her starter vi på morgenen med FERD Rideskolecup. NHF er et arrangement som favner om det meste, fra kjepphest til internasjonale sprangklasser på toppnivå, og underholdning. I FERDs rideskolecup kommer rideskoleryttere fra hele Norge for å ri på samme arena som de store stjernene, og får fantastiske minner for livet. Kom og hei frem vår neste generasjon konkurranseryttere!

Utover dagen kan du oppleve norsk varmblods hingstekåring, og ikke minst STALL MYRA’s islandshestkonkurranse: The Oval Track Challange. Her blir det A-finale for senior, og forut for konkurransen er det Clinic med Christina Lund!


Gabrielle Severinsen og Tigull fra Kleiva fikk fredagens høyeste poengsum under uttakningen i STALL MYRA The Oval Track Challenge, med 8,43. Lørdag kan du se dem i finalen! (Foto: Mette Sattrup)

Kjøp stolbillett til dagshowet nå, for under 200 lappen her!

Kl. 16:30 FERD dressurclinic med Jan Christensen
Få det beste ut av unghesten! Den erfarne berideren Jan Christensen holder clinic for alle som har unghest, ønsker å skaffe seg en i fremtiden, eller som på generell basis ønsker å øke sin kunnskap om trening av hest.

Kl. 18:15 ARCTIC ASFALT Dressur Grand Prix
I beste tid er det duket for Grand Prix Dressur. Her skal 12 utøvere fra fem forskjellige land konkurrere på det høyeste nivået i dressur. Her skal de mest fantastiske øvelser på dansende hester vises fram, og dommere med kritiske blikk skal kåre den beste. Dette blir en fryd å se på!

Kl. 20:00 Dressur LilleTur
Det blir mer dressur å se, og til start i denne klassen finner vi blant annet clinicholder fra tidligere på dagen, Jan Christensen, som skal konkurrere på superhingsten Donkey Boy. Startfeltet er sterkt og spennende, og vi gleder oss til flott ridekunst.

Er du interessert i dressur, må du ikke glemme å bestille billett. Vi ble utsolgt for flere programposter på Arena 2 i fjor, og du kan kjøpe din stolbillett på for under-200 lappen her!

Bildet: Harry Allen/Calafrieda måtte dele seieren i fredagens høydehopping med Jur Vrieling/Zimbabwe Z. 2,10 ble maks. (Foto: Mette Sattrup)

 

Share this: