VINN GAVEKORT I VÅR ADVENTSKONKURRANSE

Noen som kan tenke seg et ekstra lyspunkt nå i førjulstiden? Norwegian Horse Festival og Skoies inviterer deg til en enkel adventskonkurranse. Bli med, da vel! 

Kalenderen viser 1. søndag i advent, og vi teller ned til jul. Vi teller også ned til Norwegian Horse Festival 20. – 24. februar 2019! Det store arrangementet på Norges Varemesse som kommer til å samle hestefolket i hele Norge. Du har vel husket å kjøpe din billett?

Vi ønsker å høre hva dere der ute gleder dere mest til under Norwegian Horse Festival og inviterer derfor til å bli med på vår første av totalt fire konkurranser fram mot jul. Å delta er svært enkelt!

For å bli med på denne første konkurransen:

Er det sprang? Dressur? En av clinicene? Handlemulighetene? Spenningen med et helt nytt arrangement? Vi gleder oss til å høre hva du ser mest fram til. Oversikten over alle godbitene vi har på programmet finner du her: Program

Skoies.no står for premiene i denne konkurransen, og vi trekker ut én tilfeldig vinner som vinner et gavekort på 500,-. Dette kan brukes både i nettbutikken til Skoies.no, i butikken deres eller på den kjempestore standen som Skoies kommer til å ha under Norwegian Horse Festival i februar.

Denne første konkurransen avsluttes lørdag 8. desember. Men følg med! Vi har også konkurranse 2. søndag i advent, 3. søndag i advent og ikke minst på selveste julaften!

Share this: