Konkurrere under Norwegian Horsefestival 2019?

Det finnes mange forskjellige grener og klasser under NHF 2019.
Her finner du en oversikt over klasser du kan delta på

Spørsmål rettes til siri@walber.no

1. Sprang

a) Silver og Gold League. Disse turene er åpne for alle som er kvalifisert til aktuell høyde etter NRYF sitt reglement for de klassene de skal ri. Dette er også internasjonale klasser der FEI sine regler gjelder. Hestene som skal gå må være 6 år og eller eldre, de må være eid av rytter eller nærmeste familie. Rytter som rir her må ikke leve av ridning må ikke ha ridning som levebrød. Rytter må være 14 år eller eldre .
Link til Propper kommer.
Silver League: 1,10m/1,10m/1,15m
Gold League: 1,20m/1,20m/1,25m

Alle som vil ri melder seg på til heidi@rytter.no.
Pris NOK 9 900 (Meeting inkluderer startavgift, oppstalling og inngang for rytter, hestepasser og 2 hesteeiere (må være nevnt i passet) pr Hest). Her gjelder først til møllen så ikke vent med å melde på.
I tillegg til startavgift kommer en antidopingavgift til FEI samt Manure Disposal Fee. Dette utgjør ca NOK 450 totalt.
Hvis man melder seg på og melder seg av FØR 20. Januar betaler man ingen ting. Avmelding mellom 20 januar og 10 februar koster NOK 2 000 pr hest.
Dersom man melder seg av ETTER 10. februar må man betale full meeting. Kan legeerklæring eller veterinærattest legges frem betaler man bare NOK 2 000 for «No Show».
Unnlater noen å melde av må man betale full meeting.

b) PONNI Tour Kat II /Kat I Ponni. Her blir det foretatt et uttak av Norges rytterforbund. Interesse må meldes til NRYF ved heidi@rytter.no.
Høydene vil være (kat 2/kat 1): 1 dag: 1,05/1,15m 2 dag: 1,10m/1,20, 3 dag Grand Prix: 1,10m/1,20m

c) Junior sprang. Her blir det foretatt et uttak av Norges rytterforbund. Interesse må meldes til NRYF ved Heidi@rytter.no .
Høydene vil være: 1 dag: 1,30m 2 dag: 1,35m, 3 dag Grand Prix: 1,35m.

d) Stall Lie Hvalen PonniCup. Her er det PROMOTIONCUP (link til promotioncup) som gjelder. DVS at det er de beste klubbene i Promotioncup som får invitasjoner og fordeler disse invitasjonene klubbens ryttere basert på uttak.

e) FERD Rideskolecup. Her er det kvalifiseringer i hver krets. Du finner statutter her(link til statutter ferd rideskolecup) Åpen for rideskoleryttere som er kvalifisert gjennom kretsen.

f) SKOIES SPRANG CUP. Dette er også en del av Promotioncup. DVS at det er de beste klubbene i Promotioncup som får invitasjoner og fordeler disse invitasjonene til klubbens ryttere basert på uttak.

g) CSI3*. Dette er de store internasjonale sprangklassene. Her har Norges rytterforbund en kvote på x ryttere som de tar ut. Det vil her være en kvote for senior samt en kvote for unge ryttere. Interesse meldes til heidi@rytter.no.

Vi som arrangør har også en del Wild cards (Private invitasjoner som vi gir ut til våre samarbeidspartnere.)
Lille Tur: 1,30m/1,30m/1,30m
Medium Tur: 1,40m/1,40m/1,40m
Store Tur: 1,45m/1,50m/1,50mGP

2. Dressur

a) SKOIES Dressur cup. Dette er også en del av Promotioncup. DVS at det er de beste klubbene i promotioncup som får invitasjoner og fordeler disse invitasjonene til klubbens ryttere basert på uttak.
b) CDI*** Lille og strore tur. Dette er internasjonale dressur klasser som går i uken. Det er Norges Rytterforbund som tar ut rytteren å sportslig grunnlag. Arrangøren har noen wildcard til samarbeidspartnere.
Interesse meldes til: NRYF

FERD Comeback cup.
Uttaket skjer i hver krets. Statutter finner du her (Link til Ferd Comebackcup propper)

Mounted Games
Dette er det grenutvalget i Mounted games som gjør bestemmer. Det er sportslig uttak balnt de beste rytterne i Norge

Islandshest Tølt
Det er organisasjonskomiteen ved NIHF som inviterer.
Kontakt NIHF for mere informasjon

Share this: