Konkurrere under Norwegian Horse Festival 2020?

Det finnes mange forskjellige grener og klasser/konkurranser under NHF 2020.

Her finner du en oversikt over klasser du kan delta på:

Spørsmål rettes til siri@walber.no

1. Sprang

a) Silver og Gold League  Disse turene er åpne for alle som er kvalifisert til aktuell høyde etter NRYF sitt reglement for de klassene de skal ri. Dette er også internasjonale klasser der FEI sine regler gjelder. Hestene som skal gå må være 6 år og eller eldre, de må være eid av rytter eller nærmeste familie. Rytter som rir her må ikke leve av ridning må ikke ha ridning som levebrød. Rytter må være 14 år eller eldre .
Link til proposisjoner kommer.
Silver League: 1,10m/1,10m/1,15m
Gold League: 1,20m/1,20m/1,25m

Alle som vil ri melder seg på til heidi@rytter.no.
Pris NOK 13 900 (Meeting inkluderer startavgift, oppstalling og inngang for rytter, hestepasser og 2 hesteeiere (må være nevnt i passet) pr Hest). Her gjelder først til møllen så ikke vent med å melde på.
I tillegg til startavgift kommer en antidopingavgift til FEI samt Manure Disposal Fee. Dette utgjør ca NOK 450 totalt.
Hvis man melder seg på og melder seg av innen 15. januar betaler man ingen ting. Avmelding mellom 15. januar og 5. februar koster NOK 2 000 pr hest.
Dersom man melder seg av etter 5. februar må man betale full meeting. Kan legeerklæring eller veterinærattest legges fram betaler man bare NOK 2 000 for «No Show».
Unnlater noen å melde av må man betale full meeting.

b) PONNI Tour Kat II /Kat I Ponni  Her blir det foretatt et uttak av Norges Rytterforbund. Interesse må meldes til NRYF ved heidi@rytter.no.
Høydene vil være (kat 2/kat 1): 1. dag: 1,05m/1,15m 2. dag: 1,10m/1,20m, 3. dag Grand Prix: 1,10m/1,20m

c) Junior sprang  Her blir det foretatt et uttak av Norges Rytterforbund. Interesse må meldes til NRYF ved Heidi@rytter.no .
Høydene vil være: 1. dag: 1,30m, 2. dag: 1,35m, 3. dag Grand Prix: 1,35m.

d) Stall Lie Hvalen PonniCup  Her er det PROMOTION CUP som gjelder. Dvs. at det er de beste klubbene i Promotion Cup som får invitasjoner og fordeler disse invitasjonene til klubbens ryttere basert på uttak.

e) FERD Rideskolecup  Her er det kvalifiseringer i hver krets. Du finner statutter her. Åpen for rideskoleryttere som er kvalifisert gjennom kretsen.

f) CSI3*  Dette er de store internasjonale sprangklassene. Her har Norges rytterforbund en kvote på et visst antall ryttere som de tar ut. Det vil her være en kvote for senior samt en kvote for unge ryttere. Interesse meldes til heidi@rytter.no.

Vi som arrangør har også en del wild cards (private invitasjoner som vi gir ut til våre samarbeidspartnere)
Lille Tur: 1,30m/1,30m/1,30m
Medium Tur: 1,40m/1,40m/1,40m
Store Tur: 1,45m/1,50m/1,50mGP

2. Dressur

a) SKOIES Dressur cup  Dette er også en del av Promotion Cup. Dvs. at det er de beste klubbene i Promotion Cup som får invitasjoner og fordeler disse invitasjonene til klubbens ryttere basert på uttak.

b) CDI*** Lille og store tur. Dette er internasjonale dressurklasser som går i uken. Det er Norges Rytterforbund som tar ut rytteren på sportslig grunnlag. Arrangøren har noen wild cards til samarbeidspartnere.
Interesse meldes til: NRYF

FERD Comeback cup.
Uttaket skjer i hver krets. Statutter finner du her.

Mounted Games
Dette er det grenutvalget i Mounted Games som bestemmer. Det er sportslig uttak blant de beste rytterne i Norge.

Islandshest Tølt
Det er organisasjonskomiteen ved NIHF som inviterer.
Kontakt NIHF for mer informasjon.

Share this: