LANDSKAMP I MOUNTED GAMES

Gå ikke glipp av fart og spenning under landskampen i Mounted Games!

I landskampen under familieshowet på fredag og lørdag vil det norske laget i Mounted Games møte knallsterke motstandere fra Sverige og Danmark. De norske rytterne trenger virkelig et hjemmepublikum som heier dem frem, og i Mounted Games er det lov med heiarop og jubel!
– Jeg gleder meg så masse til å ri på NHF i år! Det er en glede å få ri foran så mange mennesker, sammen med mine lagvenninner. Jeg er megaklar! forteller Lotta Daler (16) entusiastisk.
Hun skal ri på det norske laget, og har med seg nordlandshesten sin Sirius. Lotta kommer også til å stå i standen til Norges Rytterforbund igjennom hele helga, så om du er interessert i å høre mer om MG, er det bare å besøke den.

Lær om Mounted Games
På søndagens familieshow blir sprangrytter Liselotte Lefdal med og får prøve games på en erfaren MG-ponni. Lotta, Camilla Frey og Karen Houge blir med på banen for å lære Liselotte og publikum mer om sporten. Her får du både se sporten rolig og raskt tempo, og det blir spennende å se om Liselotte får med seg kopper og flagg i full galopp!

Mounted Games er på NHF disse tidene:
Fredag – 16.00 – TEAM OLIVIA FOSTERHJEM Familieshow 
Lørdag – 14.30 – RIKSTOTO Familieshow
Søndag – 14.30 – JAKHELLN Familieshow

Share this: