LEGENDEN MONTY ROBERTS TIL NORWEGIAN HORSE FESTIVAL

Monty Roberts er «Mannen som lytter til hester». Boken om hans liv gikk en seiersgang og lå på New York Times bestselgerliste i over ett år.

FOTO Vanessa Taylor

Monty Roberts sier selv hans mål er at når han forlater denne verden, skal den være et bedre sted å være, for både hester og mennesker, enn da han kom inn i den.

«JOIN UP»
Monty Roberts har besøkt Norge tre ganger før, og i februar er en av verdens største hestelegender tilbake. 83-åringen har de siste 30 årene reist rundt hele verden med sin unike metode, «Join Up». Metoden går ut på at hesten selv velger deg som leder og partner når du viser at du forstår hestens språk.

Å KOMMUNISERE MED HESTEN PÅ HESTENS EGET SPRÅK
Som ung gutt tilbrakte Monty Roberts dager, uker og måneder i villhestflokkene og lærte seg «Equus», et navn han har gitt hestens språk. Da han mange år senere ble invitert til Windsor Castle av Dronning Elizabeth, startet et eventyr og en reise som handler om en eneste ting: å kommunisere med hesten på hestens eget språk. Selv har han en fantastisk evne til å kommunisere med hester og mennesker.

Når Monty Roberts kommer til Norge i februar, får du anledning til å lære mer om legendens tanker og metoder for å forstå og bli forstått av hesten.

Vi sees på Norway Horse Festival!

Share this: