NYHETER

CLINIC MED VERDENSSTJERNE

Den tyske topprytteren Christian Ahlmann kommer til Lillestrøm under Norwegian Horse Festival i februar.

JEVN KAMP OM POENGENE

Etter en jevn konkurranse om poengene i Promotion Cup, var det Moss og Omegn Hestesportsklubb som til slutt kunne juble over seieren i konkurransen.

RESULTATENE I ÅRETS PROMOTION CUP

Det har vært en heftig, jevn, spennende og nervepirrende konkurranse! Vi gratulerer Moss og omegn hestesportsklubb med seieren i årets Promotion Cup 2018/2019!

HOTELLROM TIL SPESIALPRIS

Få en helt spesiell festivalpris på hotellet vegg i vegg med Norges Varemesse!

PLUKK & MIKS DINE BILLETTER

Velg godbitene og kos deg med det du liker aller best - sammen med gode venner på Norwegian Horse Festival!

- EN DRØM I OPPFYLLELSE

De tidligere vinnerne av Promotion Cup i dressur og sprang deler sine historier om hvordan det føltes å vinne finalene på en internasjonal arena.  I år har du muligheten til å oppleve seiersapplausen på NHF. 

MARTINE HEGNA I RUTE

19-årige Martine Eknes Hegna er en av Norges mest fremadstormende og talentfulle sprangryttere per dags dato. På NHS skal hun nok en gang briljere med sine ferdigheter i de internasjonale sprangklassene. 

HVORDAN FÅR DE DET TIL?

Kjersti Wigen og Wenche Johannessen skal dele hemmeligheten bak suksess i grenen kjøring. Foredragsholderne ser frem til å formidle kunnskap som er relevant både for kusker og ryttere på en ny og praktisk måte. 

BILLETTER TIL KAMPANJEPRIS

Tenker du deg på den største hestefesten i Norge til neste år? Billettene bør du sikre deg allerede nå! Da får du både billetter til kampanjepris, og mulighet til å sikre deg de beste plassene.

DER HESTEMENNESKER MØTES

I februar skjer det for første gang: Norges største hesteshow gjennom historien arrangeres i Lillestrøm.

     >>