BO OG SPIS TIL FESTIVALPRIS

I Lillestrøm kan du bo sentralt og spise godt mens du opplever topp hestesport!

Vegg i vegg med Norges Varemesse ligger Thon Arena Hotell som tilbyr overnatting til hyggelige festivalpriser. Hotellet har velværesenter med eget svømmebasseng, badstue, tyrkisk steambad og boblebad, perfekt avslutning på en lang dag med hestefest.

Kun 50 meter fra Lillestrøm togstasjon, i gangavstand fra messeområdet, finner du et splitter nytt sentralt hotell, Scandic Lillestrøm. Hotellet har et moderne interiør inspirert av byens historie, og en restaurant med ambisjoner om å bli Lillestrøms beste.

Quality Hotell Olavsgård har også hevet seg på festivalbølgen med trivelige priser. Dette er et ekte herregårdshus med unik arkitektur, en varm atmosfære, og likevel moderne fasiliteter. Flybussekspressen tar deg dit i løpet av 10 minutter hver halve time.

Vi har ordnet svært fordelaktige priser til vårt publikum på følgende hotell:

THON ARENA HOTELL
Vegg i vegg med Norges Varemesse.
Kr 955,- per singelrom.

BESTILL TIL FESTIVALPRIS

OLAVSGAARD
Bo på Olavsgaard til gunstige priser under hele Norwegian Horse Festival. Benytt knappen nedenfor for å få festivalpriser.

Pris pr enkeltrom, pr natt Kr. 800,-
Pris pr dobbeltrom, pr natt Kr. 1000,-
Pris pr 3-sengs rom, pr natt Kr. 1200,-
Pris pr 4-sengs rom, pr natt Kr. 1400,-

Alle priser inkluderer frokost.

 BESTILL TIL FESTIVALPRIS

BUSS TIL OG FRA OLAVSGAARD

FLYBUSSEKSPRESSEN kjører innom Olavsgaard hver halve time, hele dagen. Turen til Norges Varemesse tar 10 minutter og koster kr. 180,-.

RIKT RESTAURANTTILBUD
I messeområdet finner du blant annet Coffee& Bakery inngang vest, og Cafe Nordic i inngang øst. Restauranttilbudet forøvrig i Lillestrøm er stort og mangfoldig, og ligger i norgestoppen når det gjelder tetthet av spisesteder i forhold til innbyggere. Byens omlag 30 restauranter, som alle ligger i sentrum og i nærheten til hoteller og messestenteret, byr på menyer fra blant annet italiensk-, kinesisk- og thai-kjøkken, pizza, sushi og burgere. Bon appetit!

Share this: