JEVN KAMP OM POENGENE

Etter en jevn konkurranse om poengene i Promotion Cup, var det Moss og Omegn Hestesportsklubb som til slutt kunne juble over seieren i konkurransen.

Styremedlem Monika Gudøy forteller om klubbens forventninger til historiens første versjon av Norwegian Horse Festival. 

– Hva gjorde dere for å stjele seieren i siste sekund?

– Vi knivet om seieren med spesielt Søndre Nordstrand Rideklubb de siste par dagene. Vi visste at flere kunne henge seg på i kampen om seieren helt til siste slutt. Det var rett og slett kjempespennende! Moss og Omegn Hestesportklubb ønsket at så mange som mulig skulle få muligheten til å oppleve å ri under dette flotte hesteshowet og har dermed bidratt sammen med medlemmene til at vi faktisk klarte å vinne. Det var veldig jevnt på slutten og vi kjøpte – som flere andre – mange billetter de siste timene. Heldigvis holdt det helt inn til mål.

 

– Hva ser dere som klubb mest frem til under NHF?
– For Moss og Omegn Hestesportklubb er det ekstra artig at vi som relativt ny klubb klarer å vinne Promotion Cup. Vi har mange engasjerte og flinke ekvipasjer på alle nivåer, og synes det er flott at så mange av de skal få oppleve NHF som rytter og ikke minst i felleskap. Noen har vært med på dette tidligere, mens andre blir med for første gang. I tillegg vil vi som klubb legge til rette for at alle medlemmene som ønsker det skal få komme inn til Lillestrøm for å heie og oppleve NHF.

 

– Hvordan tar dere ut ryttere til NHF?
– I år har vi ikke hatt anledning til amerikansk uttak, så i år har vi tatt ut ryttere basert på en totaltvurdering av de ulike rytternes resultater gjennom det siste året.

 

– Hva er fordelene for dere med å vinne Promotion Cup?

– En av de største fordelene tenker vi må være samholdet og fellesopplevelsene under arrangmentet, ved at så mange MOHSK’ere  får reise til NHF og oppleve dette sammen. Klubbmedlemmene kommer til å bistå hverandre, heie hverandre frem og ta med seg mange gode opplevelser, minner og erfaring hjem igjen. I tillegg er det en fantastisk mulighet for mange å få delta og høste erfaringer på et så stort stevne som NHF: Det er nok en stor drøm for mange.

 

 RESULTATLISTER OG PREMIER I PROMOTION CUP

Share this: