STJERNESPEKKET KOSTYMEHOPPING

Lørdag kveld på Norwegian Horse Festival entrer sprangstjerner arenaen – utkledd som popstjerner, mimende til sine favorittlåter.

Tekst: Cavalier, Foto: Mette Sattrup

Ikke en ordentlig hestefestival uten lørdagsunderholdning! Etter at en vinner har blitt kåret i duellen mellom Märtha Louise og Geir Gulliksen, skal sprangstjerner opptre som popstjerner. Tidligere og nåværende landslagsryttere blir satt sammen til stafettlag og skal kjempe seg frem til den gjeve seieren.

Profiler som Jan Auen Hafskjold, Stian Øglænd, Peter Flam, Dag Ove Kingsrød og Tony André Hansen har fått i oppgave å kle seg ut som en artist og lip-synke til en nøye utvalgt låt mens de hopper en sprangbane så raskt som mulig.

– Jeg vil ikke avsløre for mye, men jeg tror årets show blir noe særegent! Vi er en god gjeng med masse humor som ikke tar oss selv så høytidelig. Jeg håper og tror dette blir skikkelig bra, sier tidligere sprangrytter og show-mann, Tony André Hansen.

Gleder seg

Mange har sett Tony André i lignende settinger tidligere, men er han forberedt på å møte NHF-publikummet og stafettmotstanderne sine?

– Forberedelsene er i gang, ja! Det skal være sikkert. Når det gjelder hest må jeg finne meg en å ha med. Jeg har jo ikke hest selv for øyeblikket. Kanskje en snill elev har en jeg kan få låne med meg?

Den tidligere langslagrytteren jobber nå til daglig som instruktør, men når innbydelsen fra NHF kom var svaret enkelt. Han gleder seg til Norwegian Horse Festival.

– Det er klart en må være med når noe så morsomt og underholdende skal skje! Det blir utrolig spennende å se den nye arenaen og fasilitetene på Lillestrøm. Det kommer mange fantastisk dyktige ryttere og jeg håper hele heste-Norge kommer og lager skikkelig god stemning!

– Rir du i baris i år også?

– Haha! Det gjenstår å se, da…

Kostymehoppingen er lørdag kl. 21.30! Vil du se lørdagsunderholdningen på kvelden trenger du DayPass for lørdag + Tribuneplass LØRDAG GRØNN. 

 KJØP BILLETTER NÅ

Share this: