STORE NAVN, STORE OPPLEVELSER

Både verdenskjente ryttere og firbeinte kommer til Norwegian Horse Festival denne uken! Er du klar for å se de beste i aksjon?

Tekst: Cavalier
Foto: Marie Hatlevoll/Emma Wold

Ekvipasjer fra Danmark, Egypt, Finland, Storbritannia, Tyskland, Irland, Japan, Nederland, New Zealand, Sverige – og selvfølgelig Norge – er nå på vei mot Lillestrøm og tidenes første Norwegian Horse Festival. Noen har tilogmed ankommet allerede!

Rigging av arenaene er i full gang!

Stjernespekket

Det er et stjernespekket program som venter publikum den kommende uken. Den svenske topprytteren Peder Fredricson går bokstavelig all in på Norwegian Horse Festival, for med seg til Norge har han blant annet OL-sølvhesten H&M All In (toppbilde). Broren Jens Fredricson, fremadstormende Irma Karlsson og verdenscup-vinner fra Oslo, Douglas Lindelöw, utgjør også en del av den hestefrelste svenske troppen.

Christian Ahlmann, ranket som nummer 18 i verden, stiller både på startstreken og som clinic-holder. Den nederlandske norgesvennen Jur Vrieling har med seg tre hester og hele Gulliksen-trekløveret trenger ikke kjøre lengre enn fra Lierskogen for å kjempe om NHF-plasseringene.

Vi får se ridning i verdensklasse nå Christian Ahlmann inntar arenaen. Vi får også gleden av å lære av rytteren under clinic på fredag.

Innenfor de hvite dressurrailene får vi oppleve norske Siril Helljesen og svenskfinske dressurprofessor Kyra Kyrklund, riktignok i en undervisningsrolle i hennes clinic lørdag. Og når vi først er inne på namedropping av de store navnene: “hestehvisker” Monty Roberts, den spanske OL-rytteren, og førsterytter hos Helgstrand Dressage, Severo Jurado López, Märtha Louise og Geir Gulliksen… Vi kan nevne i fleng!

Er du klar for å oppleve de store navnene på nært hold? Her finner du alle master- og startlister for ukens store hestefest!

  KJØP BILLETTER HER!

Share this: