TIDENES DIGITALE SATSING!

Ingenting slår følelsen av å sitte på tribunen og ta innover seg alle inntrykkene. En god nummer to er å få med seg godbitene på en skjerm hjemmefra!

Norwegian Horse Festival satser stort, og ønsker å gi alle muligheten til å få med seg magien som skapes i Lillestrøm. Derfor vil mye av det som skjer under Norwegian Horse Festival sendes direkteNorwegian Horse Festival sin egen Youtube-kanal. Det kommer til å bli en svært bred live-dekning fra NHF!

Foreløpig plan er at alt fra begge arenaene sendes, bortsett fra noen av clinicene – etter ønske fra clinicholderne selv. Vi har opplevd litt tekniske problemer på starten av dagen, men jobber iherdig med å få alt opp å gå slik det skal.

I tillegg vil flere av konkurransene distribueres på ulike lokal TV-er her i landet, samt hos noen lokale nettaviser. Internasjonale Horse & Country TV kommer også til å distribuere sendinger fra Lillestrøm til hele seks ulike land (se oversikt lengre ned i saken).

– Vi satser på noe som ingen har gjort før oss på et stevne her til lands, og vi er svært spente på mottakelsen, sier stevneleder Eirik Berentsen, som har jobbet intenst for å få dette tilbudet på plass.

Huldra Film, med produsent Harald Omland i spissen har ansvar for sendingene fra Norwegian Horse Festival, og han ser fram til å gi hestefolket der hjemme en god opplevelse.

– Svært mye fra festivalen vil sendes direkte! Noe vil produseres med ett kamera og grafikk, mens veldig mange av de større klassene vil ha full flerkameraproduksjon, med kommentator, grafikk og replay. I tillegg kommer vi til å ha studiosendinger som hver dag oppsummerer hva som har skjedd, intervjuer og høydepunkter, forklarer Omland.

Selv om det er gøy å se ting på TV, er det ekstra gøy å få med seg hestefesten i virkeligheten! Hjemme i stua får du ikke kjent hestelukta. Du får ikke kjent stemningen på kroppen, og du får ikke gått rundt i vår gigantiske salgsmesse med mange supre tilbud. Det er fortsatt billetter tilgjengelig!

  KJØP BILLETTER HER

Her kan du se Norwegian Horse Festival 2019:

Aller mest får du med deg på Norwegian Horse Festivals egen YouTube-kanal (kun tilgjengelig i Norge).

I tillegg kan du se sendinger fra NHF på disse TV-kanalene:

Følg med på de aktuelle kanalene for oversikt over sendetidspunkter fra festivalen.

Det blir også tilgjengelig sendinger fra NHF på noen nettportaler:

TV-Øst har allerede vært innom Norges Varemesse og laget innslag fra arenaen:

 

Share this: