SPILL PÅ SPRANGHESTER UNDER NHF

Norsk Rikstoto inngår historisk samarbeid med Norwegian Horse Festival på Norges Varemesse i Lillestrøm.

– Vi i Rikstoto er veldig glad for dette samarbeidet. Vi prøver å gjøre inntredenen til å det å ha glede av å spille på hest i ansvarlige former lettfattelig, og vi tenker at dette kan være en spennende måte å introdusere spillet på. Å spille på spranghester kan gjøre det enklere å forstå hvordan det hele henger sammen, sier Camilla Garmann, direktør Norsk Rikstoto.

13. – 16. februar går Norwegian Horse Festival av stabelen på Norges Varemesse, arrangementet som allerede har etablert seg som det største og mest besøkte hestesportarrangementet i Norge. Ryttere fra hele Europa skal konkurere, blant annet i sprangridning, dressurridning og islandshest, samtidig som Norges største varemesse for hesteutstyr avholdes.

I den sammenheng har Norsk Rikstoto, for første gang i Norge, inngått et samarbeid om V4-totalisatorspill på ridekonkuranse.  Det skal arrangeres «løp» både torsdag , fredag og lørdag, der man virkelig kan få testet kunnskapen sin, eller velge å spille lyntoto. I toppen legger en av Norges fremste eksperter på både trav og sprangridning, Andrè Ringelien, grunnlaget.

Totalisatorspill
Du kan spille både torsdag, fredag og lørdag i utvalgte klasser (se nedenfor).

Under NHF blir det mulighet til å spille V4 og Vinner, spill som du kanskje kjenner som V5 fra trav- og galopp. Startlisten i hver av de aktuelle klassene blir delt i fire avdelinger, eller puljer, med ca like mange ekvipasjer i hver pulje. Du kan spille vinner i hver av de fire avdelingene. I tillegg kan du delta i kombinasjonsspillet V4, hvor det er om å gjøre å ha alle rette vinnere i de fire puljene. Rekkeprisen per hest, er kr. 2,-. Du kan øke vinnersjansene ved å spille på flere hester i hver avdeling i V4, for eksempel to hester i hver pulje. Da øker også innsatsen.

I V4 er rekkeprisen minimum kr. 2, mens minimum innsats for vinner er kr. 5,-.

Rikstoto vil være representert med stand under NHF, hvor det vil bli anledning til å spille. Det vil også bli mulig å spille via mobiltelefon, og på Rikstotos øvrige kanaler.

Dette blir sprangklassene Norsk Rikstoto tilbyr spill til:

Torsdag:
– V4 + Vinnerspill: ca. kl. 18:50 OXER EIENDOM CSI* Sprang World Ranking speed, 1,45.

Fredag: 
– V4 + Vinnerspill: ca. kl. 19:45 GLOBAL TRUCK Derby World Ranking 1,45 m

– Vinnerspill: ca. kl. 21:30 OBAS Høydehopping (Vinnerspill til høydehoppingen, og den rytteren/hesten som hopper høyest blir vår vinner).

Lørdag:
– V4 + Vinnerspill: ca. kl. 16:45 AGRIA Championat, Sprang 1,40 m
– Vinnerspill: ca. kl. 20:30 GJELSTEN HOLDING Grand Prix 3*, 1,50 m

Gevinsten
Størrelsen på premien i V4 avhenger av vanskelighetsgraden på vinnerrekka og hvor mange som klarte fire rette. Premiepotten deles likt mellom alle som har fire rette. Dersom ingen har fire rette, blir det utbetaling på tre rette.
Når du spiller Vinner er premiebeløpet avhenger av odds og innsats. Dersom du har satset 10 kroner på en kombinasjon som gir 25,00 i odds, vinner du 250 kroner (10 kroner x 25,00 i odds). Odds x Beløp per rekke = gevinst.

Spillet er godkjent av Lotteritilsynet, og skjer i regi av Norsk Rikstoto. Det er 18 års aldersgrense for spill på hest.

Share this: