VI GJENTAR SUKSESSEN

Det er med stolthet vi ser tilbake på innholdsrike dager med topp sport og topp ryttere fra i alt 12 nasjoner i 2019. Tilbakemeldingene fra de internasjonale deltagerene var svært positive, blant dem var Peder Fredricson og Christian Ahlmann fulle av lovord om arrangementet.

Vi gleder oss til et fullpakket program toppet med Derby fredag, Grand Prix lørdag kveld, og søndag med dressuren i fokus. Nytt i 2020 er også ovalbane i hall D hvor islandshestene skal konkurrere på sine egne premisser!  Med rundt 100 utstillere blir NHF landets største markedsplass for den kjøpelystne og gjør NHF til en destinasjon i seg selv!
Norsk Varmblods er tilbake med Hingstekåring under NHF, til glede for publikum, sporten, avlerne og rytterne, i dag og for framtiden.
Med mer enn 17 000 dagsbesøk på Norwegian Horse Festival første runde, gleder vi oss til å åpne portene igjen i februar 2020!  Fire dager med konkurranser, clinics med de beste innen sine grener, familieshow og «Horseland» for de yngste –  den største innendørsbanen rigget inne noensinne i Norge står med sine 36 000 m2 klar til å ta imot publikum og utøvere 13. – 16. februar 2020!

Kjøp billetter innen 31. oktober kl. 2359 og få 40 % rabatt!

KJØP BILLETTER

Velkommen!

(Fotokred: Helene Gjerde Aamdal)

Share this: