VIL DU RI UNDER NHF?

Drømmer du om å ri på en internasjonal arena? Når landets største hestefest går av stabelen på Norges Varemesse i Lillestrøm 13. – 16. februar 2020, har du muligheten, enten du er sprang- eller dressurrytter, rir Mounted Games – eller du konkurrerer på islandshest.

Norwegian Horse Festival har klasser for alle nivåer og aldersklasser. Her er internasjonale trestjernes sprang- og dressurklasser, ponniklasser, junior- og seniorklasser, Mounted Games, det er finale i FERD Rideskolecup og FERD Comeback Cup, sistnevnte for rustne eller ferske ryttere på 40+. Islandshesten får i 2020 konkurrere på egne premisser på en innendørs ovalbane, for første gang på NHF. Hestefesten i Lillestrøm rommer det hele.

Her er konkurransene:

SPRANG

Silver og Gold League  Disse turene er åpne for alle som er kvalifisert til aktuell høyde etter NRYF sitt reglement for de klassene de skal ri. Dette er også internasjonale klasser der FEI sine regler gjelder. Hestene som skal gå må være 6 år og eller eldre, de må være eid av rytter eller nærmeste familie. Rytter som rir her må ikke leve av ridning må ikke ha ridning som levebrød. Rytter må være 14 år eller eldre .
Link til proposisjoner kommer.
Silver League: 1,10m/1,10m/1,15m
Gold League: 1,20m/1,20m/1,25m

Alle som vil ri melder seg på til heidi@rytter.no.
Pris NOK 13 900 Meeting inkluderer startavgift, oppstalling og inngang for rytter, hestepasser og 2 hesteeiere (må være nevnt i passet) pr hest. Her gjelder først til mølla så ikke vent med å melde på!
I tillegg til startavgift kommer en antidopingavgift til FEI samt Manure Disposal Fee. Dette utgjør ca NOK 450 totalt.
Hvis du melder deg på og melder deg av innen 15. januar, betaler du ingenting. Avmelding mellom 15. januar og 5. februar koster NOK 2 000 pr hest.
Dersom du melder deg av etter 5. februar, må du betale full meeting. Kan legeerklæring eller veterinærattest legges fram betaler du bare NOK 2 000 for «No Show».
Unnlater du å melde av må du betale full meeting.

PONNI Tour Kat II /Kat I Ponni 
Her blir det foretatt et uttak av Norges Rytterforbund. Interesse må meldes til NRYF ved heidi@rytter.no.
Høydene vil være (kat 2/kat 1): 1. dag: 1,05m/1,15m 2. dag: 1,10m/1,20m, 3. dag Grand Prix: 1,10m/1,20m

UNGHEST SPRANG
Åpen for de 8 beste 4 årsene (2019) og 8 beste 5 årsene(2019) fra Arendal HM for ungehster 2019. I tillegg vil arrangøren kinne invitere noen nasjonalae og internasjonel ryttere.

Høydene vil være:
5 års 1,10,1,10,1,15
6 års 1,20,1,20,1,25

Junior sprang 
Her blir det foretatt et uttak av Norges Rytterforbund. Interesse må meldes til NRYF ved Heidi@rytter.no .
Høydene vil være: 1. dag: 1,30m, 2. dag: 1,35m, 3. dag Grand Prix: 1,35m.

Stall Lie Hvalen Ponni Cup 
Her er det PROMOTION CUP som gjelder. Dvs. at det er de beste klubbene i Promotion Cup som får invitasjoner og fordeler disse invitasjonene til klubbens ryttere basert på uttak.

FERD Rideskolecup 
Her er det kvalifiseringer i hver krets. Du finner statutter her. Åpen for rideskoleryttere som er kvalifisert gjennom kretsen.

CSI3* 
Dette er de store internasjonale sprangklassene. Her har Norges rytterforbund en kvote på et visst antall ryttere som de tar ut. Det vil her være en kvote for senior samt en kvote for unge ryttere. Interesse meldes til heidi@rytter.no.

Vi som arrangør har også noen wild cards (private invitasjoner som vi gir ut til våre samarbeidspartnere)
Lille Tur: 1,30m/1,35m/1,35m
Medium Tur: 1,40m/1,40m/1,40m
Store Tur: 1,45m/1,45m(Derby)/1,50mGP

DRESSUR

SKOIES Dressur cup 
Dette er også en del av Promotion Cup. Dvs. at det er de beste klubbene i Promotion Cup som får invitasjoner og fordeler disse invitasjonene til klubbens ryttere basert på uttak.

CDI*** Lille og store tur
Dette er internasjonale dressurklasser. Det er Norges Rytterforbund som tar ut rytteren på sportslig grunnlag. Arrangøren har noen wild cards til samarbeidspartnere.
Interesse meldes til: NRYF

FERD Comeback cup
Uttaket skjer i hver krets. Statutter finner du her.

Mounted Games
Dette er det grenutvalget i Mounted Games som bestemmer. Det er sportslig uttak blant de beste rytterne i Norge.

Islandshest The Oval Challenge
Det er organisasjonskomiteen ved NIHF som inviterer.
Kontakt NIHF for mer informasjon.

Kjøp billetter innen 31. oktober kl. 2359 og få 40 % rabatt!

KJØP BILLETTER

Velkommen!

(Fotokred: Mathilde Kvernland)

Share this: