top of page
Annonse1.png

Årets råeste hesteshow

Klar for hestefest?

Første helgen i desember braker det løs!

Da kan du oppleve internasjonale sprang-, dressur- og islandshestkonkurranser side om side med spektakulær underholdning og juleshopping - alt på NOVA Spektrum, i hjertet av Lillestrøm - bare 10 minutter med tog fra Oslo S og Gardermoen.

UNDERHOLDNING I SÆRKLASSE

Fredag, lørdag og søndag inviterer Pignon og Delgado til et vakkert og magisk show med hester.

Med et forrykende juleshow, og flere showklasser i løpet av helgen, blir det underholdning for både store og små. La deg imponere av skjønnhet og magi når den internasjonale duoen Frederic Pignon og Magali Delgado inntar arenaen fredag, lørdag og søndag. Tradisjonen tro blir det også utkledningsklasser og shettisgalopp. 

L1039644NettPignon.jpg

SE INTERNASJONALE TOPPRYTTERE I AKSJON

Geir Gulliksen_3. plass Agria 1.40m_Foto_Helene Gjerde Aamdal2.jpg

Geir Gulliksen, OL-finalist i Tokyo 2021, er en av topprytterne som kommer til Lillestrøm første helgen i desember.

Under Norwegian Horse Festival kan du oppleve toppryttere innen både dressur-, sprang- og islandshestridning. La deg begeistre, og hent inspirasjon til egen trening mens du ser eliten konkurrere. Hestefesten favner forøvrig ryttere på alle nivåer, hele bredden av landets hestesport.

LANDETS STØRSTE UTSTYRSMESSE
Messe_7004474nett.jpg

Med sine 36000 m2 og rundt 70 utstillere, kan du trygt legge julehandelen til Norwegian Horse Festival.

Skal du handle hesteutstyr, er dette plassen å være. Enten det er til deg selv, til hesten din eller om du ønsker å finne årets julegaver på messen under NHF – her finner du det hele hos de rundt 70 utstillere som kan friste med alt fra ridebukser, til kjepphester og stallinnredning.

NORWEGIAN ICELANDIC HORSE FESTIVAL

FØRSTE GANG I NORGE

AEG 2022Bakgrunn_islandshest.png

Verdensmester med islandshest, Stian Pedersen, er en av flere internasjonale islandshestryttere som kommer til Lillestrøm!

Kom og se verdenseliten innen islandshest konkurrere på internasjonal bane - innendørs WorldRanking for islandshest for første gang i Norge! Uttak fredag og lørdag, finale søndag.

INSPIRERENDE CLINIC
FOR DEG SOM VIL LÆRE MER
CarlHedin0U6A9260-1_WEBBkvadrat_.jpg

Svenske Carl Hedin, 31 år, dressurrytter, forfatter og influencer

Søndag 4. desember kan du få med deg den svenske topprytteren Carl Hedin på nært hold når han skal fortelle oss om sine treningsprinsipper. Hedin trener hester fra innridning og helt opp til Grand Prix-nivå i dressur. I NOVA Spektrum deler han noen av sine beste tips for treningen av dressurhesten!

KJEPPHESTKONKURRANSE FOR RIDESKOLER
Kjepphest_Marthe_S8I0381.jpg

Har du tilknytning til en rideskole? Alle landets rideskoler er invitert til å delta i SKOIES Kjepphestkonkurranse under NHF. Her er det mulighet til å vinne fine premier til sin rideskole, og selv om ikke du har tenkt å delta med en kjepphest – så har likevel du mulighet til å påvirke resultatet bare ved å stille opp! 

ÅRETS RÅESTE HESTEFEST

_DSC0961Foto- Mette Sattrup.jpg

Årets utgave av Norwegian Horse Festival er fylt til randen med underholdning, topp sport og shopping!

VI SEES PÅ NOVA SPEKTRUM FØRSTE HELGEN I DESEMBER!

ToppbildeNHFBAKGRUNN.jpg
NHF_horisont_gull.png

DRS AS

Fruktveien 25

N - 3400 LIER

 

bottom of page