top of page

10 GRUNNER TIL Å FÅ MED SEG NHF

Har du ikke kjøpt billetter til Norwegian Horse Festival i desember enda? Det er fremdeles mulighet til å kapre billetter både til konkurransearenaene og messeområdet. Vi har samlet noen grunner til hvorfor du bør komme til NOVA Spektrum i Lillestrøm, første helgen i desember:

Inspirerende clinic for de som ønsker å lære mer

Søndag 4. desember kan du få med deg den svenske topprytteren Carl Hedin på nært hold, når han skal fortelle oss om sine treningsprinsipper. Hedin trener hester på innridnings- og helt opp til Grand Prix-nivå i dressur. I NOVA Spektrum deler han noen av sine beste tips for treningen av dressurhesten.


Norges største utstyrsmesse

Skal du handle hesteutstyr er dette plassen å være. Enten om det er til deg selv, til hesten din eller om du ønsker å finne årets julegaver på messen under NHF – her blir det gode tilbud rundt hvert hjørne. På messeområdet er det plass til rundt 100 utstillere som kan friste med alt fra ridebukser, til kjepphester og stallinnredning. Her har vi samlet noen julegavetips til en hestefrelst.


Se internasjonale toppryttere i aksjon

Under Norwegian Horse Festival kan du studere toppryttere i både dressur, sprang og islandshestridning på nært hold. Plukk med deg inspirasjon til egen trening, mens du ser toppen konkurrere mot hverandre. Det blir flotte hester, og flinke ryttere på konkurransebanen.


Samlingssted for hesteinteresserte

NHF er et samlingspunkt for hestefolk fra hele landet. Kanskje du møter igjen venner og bekjente fra andre siden av landet? Hva med å samle den gamle hestegjengen, eller få med noen du ikke har sett på en stund? Her er det mulighet for nye opplevelser som kan gå rett inn i minneboken.


God underholdning for hele familien

Med et forrykende juleshow, og flere showklasser i løpet av helgen blir det underholdning for både store og små. Under juleshowet blir det fullspekket med julestemning, i tillegg til at den internasjonale duoen Frederic Pignon og Magali Delgado kommer for å imponere oss med sine hestekunster. Det blir også utkledningsklasser og shettisgalopp for de som ønsker mer underholdning.


Sentrumsnær hesteglede

Lillestrøm ligger bare en liten togtur unna Oslo, noe som gjør at du kan kombinere tur på hesteshow med storbytur. Juleshoppingen og julestemningen kan du nemlig både oppleve i Lillestrøm sentrum, eller på "Jul i vinterland" i Oslo. Les mer om dette HER.


Julestemning i fokus

Når festivalen arrangeres første helgen i desember spares det ikke på julekruttet. Det blir juletre, julepynt, nisser og julemusikk. Hva er vel bedre enn å oppleve julestemningen når hesten er i fokus?


Kom tett på forbildene dine

Under NHF har du mulighet til å komme helt tett på forbildene dine i hestesporten. Hestene på arenaen er så nærme at du nesten kan ta på de når de suser forbi, og kanskje du møter på noen kjente fjes i gangene?


Et hyggelig avbrekk fra hverdagen

I det kalde, mørke desemberværet kan det være tungt å holde på med hest i Norge. Kulda biter, og været varierer mellom stiv kuling, snø og sidelengs sludd. Tilbring noen dager inne i varmen i NOVA Spektrum, og ta med deg litt motivasjon ut igjen i desemberkulda.


Hei fram din rideskole

Har du tilknytning til en rideskole i Norge? Hele Norges rideskoler er invitert til å delta i SKOIES Kjepphestkonkurranse under NHF. Her er det mulighet til å vinne fine premier til sin rideskole, og selv om ikke du har tenkt å delta med en kjepphest – så har likevel du mulighet til å påvirke resultatet bare ved å stille opp! Les mer om konkurranse og påmeldingsfrist HER.Comments


bottom of page