top of page

HØYDEHOPPING OG CLINIC MED MARLON ZANOTELLI TORSDAG

Supertorsdag er allerede super med lave priser for et spennende dagsprogram, men nå har det blitt enda bedre! Vi kan med glede si at det blir sprangclinic med den åttende beste sprangrytteren i verden, nemlig Marlon Zanotelli, torsdag. Høydehopping blir det også denne torsdagenskvelden, så nå er tiden for å sikre deg billetter!


For kun 199kr (voksen) og 149kr (barn f.o.m 12 år) får du nyte alt som skjer på Arena 1 i tillegg til messepass til Norges største utstyrsmesse!


Clinic med Marlon Modolo Zanotelli

Den verdensberømte brasilianeren ligger som nummer åtte på FEI sin World Ranking for oktober. Han var både lagleder og del av laget fra Brazil som tok seieren i Nations Cup under Norway Grand Prix i juni. Sammen med sin svenske kone Angelica Augustsson Zanotelli driver han stallen Augustsson Zanotelli i Belgia. Senest denne helgen kunne Marlon glede seg over enda en Grand Prix-seier, denne gangen i en 1.45m-klasse i Kronenberg med Heureuse Nouvelle WH. I fjor tok han en 6. plass i OL sammen med det brasilianske laget. Han er kjent her i Norge for sin kvikke, men pene ridestil og har tatt mange seiere på norsk jord de siste årene. Han jobber også som trener og er blant annet treneren til Ingrid Gjelsten. Vi gleder oss veldig til å få høre mer om hans trening og hestehold under clinicen torsdag 1. desember!Høydehopping torsdagskvelden

I 2020 endte muren, som både Harry Allen og Jur Vrieling prøvde å forsere, på hele 2.10m. Den gangen ble det riv på begge, men kanskje vi er heldige og får en feilfri rytter på den høyden i år? Som vanlig vil det være spennende og stemningsfylt under høydehoppingen, og vi gleder oss derfor veldig over å kunne ha det med i programmet.Programmet for torsdagen er som følger:

Ponni Cup

Jensen Bygg Gold League 1.10m

Pina AS Diamond League 1.20m

Internasjonal sprang 1.30m

Internasjonal sprang 1.35m

World Ranking Internasjonal sprang 1.45m

Clinic med Marlon Modolo Zanotelli

Høydehopping


Det begynner å nærme seg, så kjøp billetter her!

bottom of page