top of page

ISLANDSHESTFEST I LILLESTRØM


Vi gleder oss til all hestesporten som kan nytes under Norwegian Horse Festival i desember!


Et av de mange høydepunktene er Norges første innendørs World Ranking-stevne i islandshest! Med over 140 påmeldte ekvipasjer ser vi frem til en skikkelig islandshestfest på Arena 2, programmet finner du her.


Blant de påmeldte er det flere store, internasjonale navn!

På 3. plass i World Rankingen for Speed Pass finner vi Filippa Helltén som tar turen til Lillestrøm i desember. Med seg har hun Strykur från Skomakarns som hun skal konkurrere med i T2 og F1. Anne Frank Andresen som ligger på 10. plass i World Rankingen for F1 skal delta med Þokkadís frá Telmustöðum i T3 og V2.


Norgesmestere til Lillestrøm

Det er også mange norske med og ikke minst mange norgesmestere fra i fjor! Norgesmester for junior i både F1 og T2 i 2021 var Sigrid Rypdal Gjul som sammen med Glitnir fra Skedsvoll skal delta i T2 og V1 under festivalen. En annen dyktig norsk juniorrytter er Grete Fostervoll Flemmen som tok hele 3 Norgesmester-titler i 2021. Hun skal delta med Sørli fra Arubæ i T2 og F1. Den siste av Norgesmesterne i junior som tar turen til Lillestrøm er Emma Skårbø, som sammen med Hlýri fra Elvahøj skal representere Norge i T1 og F1.


Av Norgesmesterne for ungrytter fra 2021 kommer det fire unge håp; Ingrid Sofie Krogsæter med Vigri fra Rørvik skal konkurrere i T1 og F1, Luisa Husby Sem med Bakkus fra Grundet Hus skal konkurrere i T1 og V1, Herman Gundersen med Dimmalimm fra Midtlund skal konkurrere i T2 og F1 mens Lotte Thoresen med Sálmur fra Puls skal konkurrere med Nøkkvi fra Glyngøre i T1 og F1.


Seniorene er det mange av, og blant de som ligger i toppen på World Rankingen finner vi følgende ryttere. Christina Lund (bildet over) ligger på 4. plass i WR for T2. Hun skal delta med hele tre hester; Lukku-Blesi fra Selfossi i T2 og V1, Yrja fra Ftøberg i T3 og V2 og Ópal fra Røkstua i T3 og F2. Hun er også regjerende Norgesmester i T2 og V1 med sitt eget oppdrett Lukku-Blesi. Caroline Wangen ligger på 17. plass på WR i Speed Pass og har med seg Gygjar fra Gygjarholi i T1 og F1. Hun tok gull i P2 i seniorklassen i fjor. Norgesmester i F1 fra 2021, Stian Pedersen. kommer med to hester til Lillestrøm; Amor fra Jakobsgården i T1 og V1 og Adam fra Jakobsgården i T3 og F2. Til slutt kommer Gabrielle Severinsen med Tígull fra Kleiva for å delta i T1 og V1. Hun tok NM-gull i T1 i 2021.


Følg oss for å få med deg alt!

Vi gleder oss masse til dette spektakulære stevnet, og derfor vil vi fremover presentere de flotte rytterne du får gleden av å se på hestefesten i desember. Følg oss på Instagram og Facebook for hyppige presentasjoner og all annen info du trenger!
Comentários


bottom of page