top of page

OPPLEV MAGI UNDER ÅRETS JULESHOW

Under årets Norwegian Horse Festival får du oppleve tidenes juleshow med hesten i fokus. Blant annet kan du se de verdensberømte artistene Frederic Pignon og Magali Delgado.


Når julestemningen skal i boks under Norwegian Horse Festival, første helgen i desember, spares det ikke på noe. Det blir magi og underholdning under juleshowet som avholdes fredag, lørdag og søndag. Det blir kvadrilje, live musikk, fart og spenning, samt magiske øyeblikk der hesten er i fokus.


Et av årets store høydepunkt blir magien mellom hest og menneske, når de verdensberømte artistene Frederic Pignon og Magali Delgado entrer arenaen i NOVA Spektrum i Lillestrøm. Paret er kjent for sine fantastiske show som viser både dressur og horsemanship i de nydeligste former. Her blir det mye flott å se på for både liten og stor!

Ta med deg hele familien for å nyte nydelige øyeblikk med hest. Showet er et perfekt avbrekk fra julegaveshoppingen i messeområdet, eller for å nyte litt ekstra julestemning mellom konkurransene på arenaen.


Juleshowet kan du se fredag, lørdag og søndag på Arena 1.


Comentários


bottom of page