top of page

VELKOMMEN TIL ÅRETS JULEHANDLEGATEMange begynner å glede seg til jul, og kanskje du allerede har begynt å planlegge noen julegaver? Under Norwegian Horse Festival kan du ta julehandelen, enten du er personen som pleier å løpe ut på en shoppingrunde lille julaften, eller personen som har listen klar og bare venter på de gode prisene!


Inne i NOVA Spektrum (tidligere Norges varemesse) skal vi lage i stand en skikkelig julehandlegate med nok av julestemning og stands. Men frykt ikke dersom du skal handle gaver til venner og kjære som ikke har hesteinteresse, for festivalen er nemlig lokalisert i Lillestrøm som er kjent for sin fantastiske julegate! Den har blitt tent siden 1957 og byr på et flott utvalg butikker og opplevelser for store og små. Årets festival passer for alle, uansett alder og tilknytning til sporten!


For de som ønsker en smak av hovedstaden under festivalen, er det kun en halvtimes reisevei med tog inn til storbyen. Her er Norges mest besøkte julemarked "Jul i vinterland", som er åpent under hele festivalen. Med masse aktiviteter, spiseboder og lokasjon midt i Oslo sentrum ved Nationaltheatret, er dette det perfekte stedet å besøke innimellom festivalens høydepunkter.


Så legg turen til Lillestrøm første helgen i desember for en opplevelse uten like! Enten du kommer langveis fra eller fra nærområdet får du oppleve masse moro som passer for alle i familien!


Se mer info om festivalens spennende program og billetter her.


Fotograf: Maja Moan
Comments


bottom of page