top of page

Den freshe frosken vant Fancy Dress

Ingenting slår en ekte showklasse - og årets Hööks Fancy Dress i knockout-konkurranse var intet unntak!


Showklassen er delt opp slik at man har to identiske baner, der to ryttere konkurrerer mot hverandre på hver sin bane samtidig.


Startlisten var som følger: Heat 1: Julegaven / Rebekka Lie Hafskjold mot Julenissen / Silje Myklebust Poden

Heat 2: Elton John / Line Brusletto mot Britney Spears / Liselotte Lefdal Heat 3: TinkyWinky / Emma Tallulah Behn mot Ulven / Petter Sandhei Bjørklund

Heat 4: Miss Piggy / Sindre Ratvik mot Kermit the frog / Carmen Andrea Viskjer-Rød


Totalt åtte startende delt inn i fire grunnomganger, hvor vinneren av hver runde gikk videre til semifinale før man til slutt stod igjen med en spennende finale: Julenissen og Kermit the frog.


Det var Kermit the frog / Carmen Viskjer-Rød som trakk det lengste strået, og var raskest til mål med 0 riv.


- Planen for banen i dag var å komme fort i gang fra starten av, og prøve å finne en jevn rytme med fremoversteg ut av svingene, forteller vinner-frosken.


Kermit / Carmen kunne smile hele veien til mål med de raskeste og feilfrie rundene. Foto Equine Sport Photo / Helene Gjerde Aamdal


Julenissen / Silje Myklebust Polden kom inn som en god nummer to.

- Det er jo snart jul, så vi måtte jo ha en nisse, og en julegave, sier Silje.

Julenissen / Silje M Polden og Julegaven / Rebekka Lie Hafskjold var de som startet første heatet i klassen, og etter semifinale og finale stod Julenissen igjen med en flott sløyfe som matchet dagens outfit.


- Jeg har en veldig rask hest som også snur på en femøring, så dette var midt i blinken for henne. Planen var jo å ri så fort som mulig, forteller Julenissen / Silje videre.


Silje legger også til at dersom hun skulle deltatt i en annen showklasse, så er ønsket å være med i høydehopping - og komme seg over 2meter.


Tredjeplassen gikk til Elton John / Line Brusletto, hun sier at det var utrolig gøy å få ha show med Britney Spears / Liselotte Lefdal.

- Drømmen og målet er å ri 3* 1.50m Grand Prix, kanskje allerede til neste år, forteller Line lurt.

Og du - har du sjekket ut TiktTok'en vår? Du finner oss på @hestefrelst !

Comments


bottom of page