top of page

- Det er ett fint felleskap som betyr noe

Skoies Kjepphest-konkurranse ga oss maks volum i Arena 1 siste dagen under Norwegian Horse Festival, der det ble delt ut premier til både de som hoppet høyest og heiet aller mest.


For Edmund Skoie, daglig leder i Skoies AS, er det viktig å støtte breddeidretten.

- Det er veldig viktig for oss at det er mangfoldet som får muligheten gjennom en rideklubb. Ved å sponse en slik konkurranse håper vi på at premien vil glede mange, sier han entusiastisk.

Høy entusiasme under søndagens Kjepphest-konkurranse! Foto Equine Sport Photography / Helene Gjerde Aamdal

- Kjepphest er en fin konkurranse som er en lagidrett som ikke koster noe, det er en lav inngangssum for å være med. Det er et fint felleskap som betyr noe, at du er med i noe uavhengig av hvor god råd man har, forteller Edmund.


Han sier også at dette er en flott aktivitet om skaper samhold, engasjement og felleskap, og med kjepphest er det ingen som blir stående på utsiden og se på.


- En ridetime koster mye, og det er ikke alle som har råd, men en felles trening med kjepphest der alle får delta skaper et kjempestort engasjement, sier Edmund videre.


Høyt, høyere, høyest!

Totalt var det 105 000 kroner som skulle fordeles på både høydehopperne som representerte rideskolene, og beste heiagjeng!


Vinneren av høydehopping er den som hopper høyest, med færrest feil og raskest tid, over fem hindre.


Topp 3 fikk utdelt både sløyfer, pokaler samt gavekort. Gavekortet tilfaller rideskolen vinneren

Fra venstre: 3.plass Vilde Skinstad, 1.plass Louisa Tegn og 2.plass Johanna Øvereng. Foto Equine Sport Photography / Helene Gjerde Aamdal

representerer, og skal brukes til innkjøp av klær til rideskolens elever.

1. plass Louisa Tegn,

Drammen Rideskole

2. plass Johanna Øvereng, Liselotte Lefdal Rideskole

3. Vilde Skinstad Sørum FritidsgårdHøyest volum

Hva er vel en høydehopp-konkurranse uten skikkelig supportergjeng? Supporter-konkurransen skulle kåre den gjengen av supportere som best heiet frem sin utøver under søndagens finale. Den gjengen som var mest synlig og hadde det høyeste volumet i arenaen var Liselotte Lefdal Rideskole. De vant et gavekort som skal brukes til innkjøp av klær til rideskolens elever.


Commenti


bottom of page