top of page

HORSELAND FOR BARNAUnder årets store hestefest i Lillestrøm første helgen i desember har vi sørget for en rekke aktiviteter for barn i alle aldere!


I ekte juleånd arrangeres det juleverksted for alle barna som tar turen til Horseland i A-hallen. Her er det et stort området for barn å leke i, hvor man i tillegg til juleverksted finner et stort hoppeslott hvor både de minste og de største barna kan ha det gøy. Har du dilla på kjepphest, men ikke rukket å melde deg på SKOIES Kjepphestkonkurranse? Fortvil ikke, for i Horseland kan du også hoppe med kjepphest! Og hva er et Horseland uten en mekanisk okse som du kan prøve å ri på? I Horseland finner barna garantert en aktivitet de digger – eller lager en liten julegave på juleverkstedet når de er innom.

Kjøp billett i dag, og gå ikke glipp av all denne morroa i både Horseland og arenaen. Vi lover deg topp julestemning under årets Norwegian Horse Festival 2022 – 01. til 04. desember i NOVA Spektrum!

Stikk innom www.hestefrelst.no/billetter for å kjøpe billetter til den store julefesten i Lillestrøm første helgen i desember!


Comentários


bottom of page