top of page

INSPIRERENDE CLINICS

Under Norwegian Horse Festival, første helgen i desember, blir det hele to inspirerende clinics. Marlon Zanotelli holder sprangclinic torsdag 1. desember, mens svenske Carl Hedin holder dressurclinic søndag 4. desember!

Søndag blir dressurens store dag i NOVA Spektrum, med internasjonale dressurklasser og dressurclinic med selveste Carl Hedin fra Sverige. "Hästpojken" kommer til å holde en inspirerende clinic, for alle som ønsker å hente inspirasjon og lære mer.


Carl Hedin har de siste årene sjarmert en hel hesteverden i senk, og til sine 389.000 følgere på Instagram deler han både oppturer og nedturer med hestene sine. Han driver Eques Management, der han tilbyr trening av hester på alle nivåer – og i 2021 gav han ut boken "Hästpojken". En bok som beskriver reisen hans gjennom livet, med kjærlighet til hestene.


Hedin rir på Grand Prix-nivå i dressur, og kan blant annet skryte av SM-gull i lagdressur. I tillegg er han en eminent unghestrytter – nylig vant han, og hesten Skyline To B, Breeders Trophy for 4-års i Sverige. Og det med en prosent på godt over 90! I hesteholdet til Hedin er det ikke bare dressurtreningen som står i fokus, men også god horsemanship.


For deg som er interessert i sprang, kan du få med deg clinic med brasilianske Marlon Zanotelli torsdag. Zanotelli ligger i dag innenfor topp 10 på FEI sin verdensranking, og var en del av laget som tok seieren i Nations Cup under Norway Grand Prix i juni. I fjor tok han en 6. plass i OL sammen med det brasilianske laget.


Sammen med sin svenske kone Angelica Augustsson Zanotelli driver han stallen Augustsson Zanotelli i Belgia. Han jobber også som trener og er blant annet treneren til Ingrid Gjelsten. Vi gleder oss veldig til å høre Zanotelli under clinicen torsdag 1. desember!


Første helgen i desember har du mulighet til å få med deg Carl Hedin og Marlon Zanotelli sine treningsprinsipper på nært hold. Trykk HER for å se resten av programmet, og for å kjøpe billetter!

Comments


bottom of page