top of page

DRESSURCLINIC MED CARL HEDIN


Om du allerede har kikket i programmet for Norwegian Horse Festival, har du kanskje bitt deg merke i at det blir dressurclinic søndag 4. desember. Nå kan vi avsløre at "Hästpojken" Carl Hedin kommer til NOVA Spektrum for å holde en inspirerende clinic, for alle som ønsker å hente inspirasjon og lære mer.


Carl Hedin har de siste årene sjarmert en hel hesteverden i senk, og til sine 387.000 følgere på Instagram deler han både oppturer og nedturer med hestene sine. Han driver Eques Management, der han tilbyr trening av hester på alle nivåer – og i 2021 gav han ut boken "Hästpojken". En bok som beskriver reisen hans gjennom livet, med kjærlighet til hestene.

Foto: Juliane Kingren


Hedin rir på Grand Prix-nivå i dressur, og kan blant annet skryte av SM-gull i lagdressur. I tillegg er han en eminent unghestrytter – nylig vant han, og hesten Skyline To B, Breeders Trophy for 4-års i Sverige. Og det med en prosent på godt over 90! I hesteholdet til Hedin er det ikke bare dressurtreningen som står i fokus, men også god horsemanship.


Første helgen i desember har du mulighet til å få med deg Carl Hedin sine treningsprinsipper på nært hold. Trykk HER for å se resten av programmet, og for å kjøpe billetter!

Comments


bottom of page