top of page

TIDENES JULEHANDLEGATE

Det er ikke tvil om at messeområdet under Norwegian Horse Festival blir det største i Norge innen hesteutstyr. Kjøp julegavene dine her på tidenes julehandlegate for hestefrelste, enten det er til venner, familie, hesten eller til deg selv!

Bare en liten svipptur fra Oslo, ligger NOVA Spektrum i Lillestrøm. Første helgen i desember samles store deler av hestenorge til et fantastisk juleshow, med internasjonale konkurranser, clinicer, underholdning med hest i fokus og Norges største utstyrsmesse for hestefrelste. Her kan du finne julegavene til alle du kjenner (og til deg selv).


Her har du noen julegavetips om du ikke enda vet hva du ønsker å legge under juletreet i år:


Ridebukse

En garantert suksess under juletreet er en ny ridebukse. Enten om det er til bruk i rideskolen, på stevner eller treninger.


Pusseveske

Pussevesken er rytterens/kuskens beste venn! Få tak i en som gir god mulighet til organisering i pusseutstyret.


Matchende sett

Lik farge på sjabrak + bandasjer + ørehette = Det finnes matchende sett i alle mulige farger, her er det bare smak og behag som setter grensene.


Rideferie til hest

Vet du ikke hva du skal gi til han eller henne som har alt? Hva med en opplevelse uten like? Det er ingenting som egner seg bedre enn nye opplevelser i minneboka, og da kan det vel ikke bli bedre enn å gjøre det fra hesteryggen?


Termo ridehansker

Det nærmer seg vinter, og enhver rytter har nok kjent på kalde fingre i det nordiske klimaet. Hva er vel bedre enn å kunne dra på seg noen ridehansker som holder på varmen? Den perfekte julegaven for en frostig rytter!


Godbiter

Og om hesten ønsker seg en julegave, så er det mulig å gi en pose med godbiter. Det finnes flere typer med forskjellige smaker og lukter.


Og for de som ikke er like hestefrelste, så er det også stander under messen som tilbyr klær som ikke er til stallen!


Kjøp billetter HER for å komme inn på tidenes julegate for hestefrelste!

Comments


bottom of page