top of page

VIL DU RI UNDER NHF?Drømmer du om å ri på en internasjonal arena? Når landets største hestefest går av stabelen på NOVA Spektrum, tidligere Norges Varemesse, i Lillestrøm 30. november til 4. desember 2022, har du muligheten, enten du er sprang- eller dressurrytter - eller du rir islandshest.

Norwegian Horse Festival har klasser for alle nivåer og aldersklasser. Her er internasjonale trestjernes sprang- og dressurklasser, ponniklasser, junior- og seniorklasser, det er finale i FERD Comeback Cup, sistnevnte for rustne eller ferske ryttere på 40+. Islandshesten får i 2022 konkurrere på egne premisser på en internasjonal innendørs ovalbane, for første gang innendørs WR i Norge. Hestefesten i Lillestrøm rommer det hele.

Her er konkurransene:

SPRANG

Gold & Diamond LEAGUE Disse turene er åpne for alle som er kvalifisert til aktuell høyde etter NRYF sitt reglement for de klassene de skal ri. Dette er også internasjonale klasser der FEI sine regler gjelder. Hestene som skal gå må være 6 år og eller eldre, de må være eid av rytter eller nærmeste familie. Rytter som rir her må ikke leve av ridning, må ikke ha ridning som levebrød. Rytter må være 12 år eller eldre. Link til proposisjoner kommer. GOLD League: 1,10m/1,10m/1,10m DIAMOND League: 1,20m/1,20m/1,20m

Alle som vil ri melder seg på til siri@rytter.no. Pris NOK 11 900 Meeting inkluderer startavgift, oppstalling og inngang for rytter, hestepasser og to hesteeiere (må være nevnt i passet) pr hest. Her gjelder først til mølla, så ikke vent med å melde på! Det kommer mva på oppstalling på 372 kr i tillegg, samt Manure deposit fee på 390 kr og FEI dopingavgift på ca 250 kr.

Junior sprang Her blir det foretatt et uttak av Norges Rytterforbund til Lille Tour (1,30 klasser) og medium Tour (1,40m klasser) i CSI3*. Interesse må meldes til NRYF ved Siri@rytter.no .

Ponni Cup Her er det PROMOTION CUP som gjelder. Dvs. at det er de beste klubbene i Promotion Cup som får invitasjoner og fordeler disse invitasjonene til klubbens ryttere basert på uttak. Dette går i LA ponni.

CSI3* Dette er de store internasjonale sprangklassene. Her har Norges Rytterforbund en kvote på et visst antall ryttere som de tar ut. Det vil her være en kvote for senior samt en kvote for unge ryttere i tillegg til junior som nevnt over. Interesse meldes til siri@rytter.no.

Vi som arrangør har også noen wild cards (private invitasjoner som vi gir ut til våre samarbeidspartnere)

Lille Tur: 1,30m/1,30m/1,30m Medium Tur: 1,40m/1,40m/1,40m Store Tur: 1,45m/1,45m(Derby)/1,50mGP

DRESSUR

CDI4* Store Tur Dette er internasjonale dressurklasser. For første gang i Norge et 4* internasjonalt dressurstevne

Det er Norges Rytterforbund som tar ut to ryttere på sportslig grunnlag. Interesse meldes til: NRYF

AGRIA CDI Junior Invitational Dette er internasjonale dressurklasser for juniorer. Det er Norges Rytterforbund som tar ut rytterne på sportslig grunnlag, to beste norske juniorene mot flere internasjonale topp junior ryttere. Interesse meldes til: NRYF

FERD Comeback Cup Uttaket skjer i hver krets. Statutter finner du her.

Islandshest - Icelandic Horse Festival 2022 Det er organisasjonskomiteen ved NIHF som inviterer. Kontakt NIHF for mer informasjon.

Comments


bottom of page